本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供广东成考报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以广东省教育考试院eea.gd.gov.cn为准。
    城市:
    成考系统:
    所在位置:广东成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

    2018年广东高升专英语备考试题-成人高校招生考试

    2018-08-02 15:36:14   来源:广东成考网    点击:
    作者:胡老师

      一、语音知识

      在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。

      ( )1.A. across B. away C. agree D. able

      ( )2.A. training B. brain C. remain D. said

      ( )3.A. cow B. throw C. low D. own

      ( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

      ( )5.A. till B. wide C. polite D. decide

      二、词汇与语法知识

      从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

      ( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

      A. add B. add to C. add up to D. add up

      ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

      A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

      ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

      A. whom B. where C. which D. while

      ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

      A. had met B. have met C. met D. meet

      ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

      A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

      ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

      A. learn B. to learn C. learned D. learning

      ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

      A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

      ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

      A. message B. letter C. sentence D. notice

      ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

      A. However late is he B. However he is late

      C. However is he late D. However late he is

      ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

      I , but I had an unexpected visitor.

      A.had B. would C. was going to D. did

      答案:

      一、语音知识

      1.D 2.D 3.A 4.A 5.A

      二、词汇与语法知识

      6.A 7.A 8.D 9.B 10.B

      11.B 12.D 13.A 14.D 15.C

    上一篇:2018年广东高升专语文自测题及答案-成人高校招生考试
    下一篇:2018年广东高起专英语模拟题及答案(1)-成人高校招生考试

    广东成人高考提升便捷服务

    【考试时间:10月26、27日】

    成人高考报名入口 成人高考考前辅导
    距2019全国成人高考:仅剩 4
    【请广大考生提前备考】
    加入广东成考公众号
    广东成考网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    加入广东成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。