本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供广东成考报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以广东省教育考试院eea.gd.gov.cn为准。
    城市:
    成考系统:
    所在位置:广东成考网 > 试题题库 > 专升本 > 正文

    广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试

    2019-07-12 11:23:43   来源:广东成考网    点击:
    作者:尹老师
      【导读】广东成考网分享:广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试

      (1) They lives ______ the other side of the road.

      A. in

      B. on

      C. for

      D. by

      答案:B

      (2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

      A. paint

      B. be painted

      C. to paint

      D. painted

      答案:D

      (3) _______ that we were late,we started to run.

      A. Know

      B. To know

      C. Knowing

      D. Being known

      答案:C

      (4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

      A. won‘t go

      B. not go

      C. not to go

      D. didn’t go

      答案:B

      (5) Nothing could stop _______.

      A. him come

      B. that the came

      C. him from coming

      D. him to come

      答案:C

      (6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

      A. that

      B. it

      C. this

      D. those

      答案:A

      (7) Coal ________ electricity very often.

      A. is used to producing

      B. is used to produce

      C. used to produce

      D. used to producing

      答案:B

      (8) A few years later,I found my hometown completely _______.

      A. changed

      B. changing

      C. to be changed

      D. to change

      答案:A

      (9) ________,I would have gone to see him.

      A. Have I had time

      B. Had I time

      C. Had I had time

      D. would I have had

      答案:C

      (10) Since the road is wet this morning,last night _______.

      A. it must be raining

      B. it must rain

      C. it must have rained

      D. it must have been rained

      答案:C

      更多2019年广东成人高考模拟试题,敬请关注。

    上一篇:广东专升本英语考试模拟试题二-成人高校招生考试
    下一篇:广东专升本冲刺训练题库:《马克思主义原理》(一)(全国成人高考)

    广东成人高考提升便捷服务

    【考试时间:10月26、27日】

    成人高考报名入口 成人高考考前辅导
    距2019全国成人高考:仅剩 4
    【请广大考生提前备考】
    加入广东成考公众号
    广东成考网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    加入广东成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。